Strikkenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Iets te vieren? Draag een vlinderdas in 2017!

Herren Fliege Trends 2017

Wat kunnen we in 2017 verwachten op het gebied van de mannen strik? Welke kleur, materiaal, vorm en dessin? En hoe combineer je je strik bij je pak of kostuum? Laat je inspireren door onze vlinderstrikken top 5!

1. De wollen vlinderstrik

Met stip op 1 staat de wollen vlinderdas, liefst met een ruitdessin. Hij laat zich uitstekend dragen bij casual gelegenheden zoals etentjes met vrienden, een date met je vriendin of een night out in een hippe bar of club. Combineer hem op een wit of zwart overhemd en ga voor een nette broek of jeans, eventueel met een wollen gilet. Ga voor een paar smalle bretels en eventueel een dandy hoed om je hipster look compleet te maken.

wollen strik

 

2. De geruite vlinderstrik

Ruitjes zijn hot in 2017. Van houthakkershemden tot geruite overhemden. Ook in de vlinderstrikken zien we deze trend volop. Draag hem stijlvol naar kantoor met een donkerblauw pak en lichtblauw overhemd of combineer hem met een stoere chino, bikerlaarzen en een geruit overhemd voor een ultieme up to trend look! Ontdek onze geruite vlinderdassen.

geruite strik

 

3. Koperrood, rusty, bruinrood

In 2017 kunnen we niet om alle roestbruine tinten heen. Een stijlvolle, warme kleur die zich het hele jaar door laat dragen en super makkelijk te combineren is. Onze rusty vlinderstrik past perfect in deze trend. Kies bijvoorbeeld voor een wol blend jasje met een uitgesproken ruitendessin in bijvoorbeeld blauw met een donkerblauwe corduroy pantalon en maak het geheel af met een pochet en manchetknopen in hetzelfde kleurthema.

rusty strik

 

4. De zwarte strik

De zwarte vlinderdas blijft een musthave item in 2017. Voor elke feestje, van oud en nieuw tot vriendenborrel en van black tie tot white tie, een zwarte heren strik is een basis item voor alle mannen. Bij ons is hij verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, van polyester tot zijde en van voorgestrikt tot zelfstrikker. Draag hem met een paar bretels op een wit overhemd voor een feestelijk avondje uit of combineer hem met een smoking voor je black tie party.

zwarte strik

 

5. Een zelfstrikker

Door de komst van Youtube heb je geen excuus meer om geen zelfstrikker aan te schaffen. De vele ‘hoe strik ik een vlinderdas’ filmpjes leggen je stap voor stap uit hoe je tot een mooie strik kunt komen. De zelfstrikker ontleent zijn charme aan zijn imperfectie. Doordat hij nooit zo perfect gestrikt is als zijn voorgestrikte broer, geeft hij je look een stijlvolle nonchalance.

zelfstrikker

Bekijk ook

75 jaar rijheid strik blog 1

Speciale vlinderstrik voor 75 jaar vrijheid

75 jaar vrijheid is iets om bij stil te staan. De Tweede Wereldoorlog eindigde 75 jaar geleden. Vanaf dat moment leven we in vrijheid. We zijn met z’n alle verantwoordelijk om dit door te geven aan de volgende generaties!

Vlinderstrikken voor de feestdagen

Vlinderstrikken voor de feestdagen!

Het dragen van vlinderstrikjes is al lang niet meer alleen voor de waaghalzen. Een vlinderstrik of vlinderdas combineer je tegenwoordig in een handomdraai bij elke gewenste outfit.

24 10 2019

Vlinderdassen trends winter 2019 -2020

De gebreide truien en wollen jasjes mogen weer uit de kast. Daarbij horen natuurlijk ook strikjes van winterse materialen. Wij hebben de trends voor je op een rijtje gezet.

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×