Strikkenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Welkom nieuwe vlinderdassen!

vlinderdassen 0

Welkom nieuwe vlinderdassen! Vanaf vandaag hebben wij niet alleen effen vlinderstrikken in onze collectie, maar vind je ook een mooi assortiment strikken met stippen en ruiten. Vrolijke vlinderstrikken in frisse kleuren welke elke gelegenheid een feestelijk tintje geven.

Vlinderdassen met stippen en ruiten

Een vlinderdas met vrolijk all over stippen dessin laat zich uitstekend dragen bij feestjes en chique diners. Het klassieke polka dot motief gecombineerd met trendy felle kleurtjes als bright fuchsia, grasgroen, koningsblauw en vermiljoenrood, maken deze strikjes tot echte must have exemplaren. Binnenkort worden daar ook 4 andere kleuren aan toegevoegd zoals donkerblauw en lichtblauw.

De modebewuste man kan zijn hart ook ophalen bij de Burberry ruit strikjes. Deze fashionable strikjes met trendy ruitmotieven zijn nu nog verkrijgbaar in 4 kleuren. Binnenkort wordt ook deze collectie uitgebreid.

Fluwelen en gebreide vlinderdassen

Ook nieuw zijn de fluwelen en gebreide vlinderdassen. Voor exclusieve gelegenheden is een fluwelen effen strik een prima edgy alternatief op de klassieke satijnen vlinderdassen. Dankzij de fluweelzachte stof en lichtglanzende oppervlakte bezitten deze strikken een exclusieve uitstraling. De gebreide stropdassen kennen we al; knitted is hip. Dus ook de strikjes konden niet achterblijven. In onze collectie vind je de gebreide vlinderdas in 4 trendy kleuren.

Bekijk ook

75 jaar rijheid strik blog 1

Speciale vlinderstrik voor 75 jaar vrijheid

75 jaar vrijheid is iets om bij stil te staan. De Tweede Wereldoorlog eindigde 75 jaar geleden. Vanaf dat moment leven we in vrijheid. We zijn met z’n alle verantwoordelijk om dit door te geven aan de volgende generaties!

24 10 2019

Vlinderdassen trends winter 2019 -2020

De gebreide truien en wollen jasjes mogen weer uit de kast. Daarbij horen natuurlijk ook strikjes van winterse materialen. Wij hebben de trends voor je op een rijtje gezet.

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×