Reviews

Zeer tevreden.

Bart Quax 02/07/2020

Strikkenwinkel heeft me twee keer een uitstekende strik gestuurd die precies zo mooi en goed is als ik had gehoopt!

Daan Warnas 16/06/2020

Goede service aan de telefoon, werd snel geholpen en het product was ook snel in huis! Prima kwaliteit strik :)

Floor 01/05/2020

Jammer dat de vieringen van herdenken en bevrijden in 2020 niet doorgaan, ik heb/had gereserveerd voor een voorstelling van blond en blauw. Ik kan als statement natuurlijk wel de das of strik dragen op deze dagen.

Theo 24/03/2020

Heel snel op mail gereageerd, netjes verpakt en prachtig product. Heel tevreden!

Rieneke 15/03/2020

Bestelling snel en netjes en zelfs met een persoonlijk briefje afgewerkt. Prima.

L. Canjels 04/03/2020

Levertijd, prijs en assortiment is zeer goed.

Erik Verhoog 16/02/2020

Strik ziet er goed uit. Mooie rode kleur en mooie stof.

Elroy 11/02/2020

Erg goede service. Bovendien een handgeschreven briefje bij mn bestelling. Zeer
tevreden.

Thijs 04/02/2020

Ik had een strik besteld die zou passen bij mijn gele pak. Ik had de kanariegele strik besteld, maar merkte op dat deze net niet de goede kleur was. Ik kon de strik gewoon weer opsturen, en ik krijg een nieuwe! Geweldige klantenservice, goede kwaliteit van de strikken, en een handgeschreven kaartje bij een bestelling geeft die extra \"touch\" die het net beter en persoonlijker maakt dan de gemiddelde webshop. Kudo\'s!

L. M. Janssen 04/02/2020

Perfect geregeld, snel, goed en mooie kwaliteit.

Enno Dijkstra 15/01/2020

Mooie strikken. 

Joan Walk 12/01/2020

Erg fijn dat de kleuren van strik en pochet overeen komen. Zeker een plus in vergelijking met andere websites waar niet altijd bijbehorende accessoires makkelijk te vinden zijn. Dit is nu de 2e keer dat ik hier besteld heb, en ik ben nu al twee keer niet teleurgesteld. Zeker aan te raden!

G. van de Meent 09/01/2020

Mooie roze zelfstrikker besteld. Goede kwaliteit en prima levering.

Onno van Leerdam 01/01/2020

Door de kerstdagen een kleine vertraging maar keurig behandeld door deze firma. Bij navraag kreeg ik binnen een uur reactie en de spullen werden in goede staat ontvangen!

Bas Grooteman 30/12/2020

Mooie vlinderdas gekocht, goede kwaliteit-prijs verhouding. Samen met het pakket was een handgeschreven kaart met een gepersonaliseerde kerst boodschap. Nice touch.

Alex 28/12/2019

Prima product en snelle levering.

John 27/12/2019

Zit perfect

Daan Pouwels 26/12/2019

Top!
Veel keus, goede kwaliteit, niet te duren snel geleverd.

Robert Putman 25/12/2019

Mooie manchetknopen, voldoen aan de verwachting

Sanne Bommer 24/12/2019

Superleuk met persoonlijk berichtje!

Laurens 24/12/2019

Netjes verpakt en bezorgt
Snel binnen en klantenservice reageert snel op vragen.

Eric 23/12/2019

Zeer snellen en goede service.

Eric Nat 23/12/2019

Goede service en goede strik.

Joris van Kappen 23/12/2019

Prachtig strikje voor een mooie prijs en super snelle levering!

Peter Korremans 22/12/2019

Overzichtelijke site en in de webwinkel alles op voorraad.

Hans Snepvangers 21/12/2019

Perfecte service, vanwege de feestdrukte was mijn pakketje wat langer onderweg en bestond de kans dat ik het niet op tijd zou ontvangen voor onze kerstborrel. De mensen van strikkenwinkel verstuurden daarom nogmaals de set met een prioriteit verzending en die kwam op tijd aan.

Johan 20/12/2019

snelle levering en een zeer goede kwaliteit

Rinse Jan Post 20/12/2019

Snel, goed alles conform afspraak!

Frits Bekker 17/12/2019

snelle levereing en bij vraag via de mail zeer snel antwoord. prettige ervaring!

Ward Goderie 17/12/2019

Snelle levering, mooie strik, heel tevreden!

Jeanne Bellaard 17/12/2019

Was zeer vlug ter plaatse , mooi verpakt, zeer tevreden!

De Clercq Claudine 11/12/2019

Groot assortiment, snelle levering, goede prijs kwaliteit.

Roy 10/12/2019

De bestelling werd snel en op tijd geleverd. Omdat ik rond Sinterklaas bestelde krijg ik een leuk gedicht bij mijn bestelling. Dat maakte het allemaal een leuke ervaring. Ik zou hier snel weer bestellen.

Laurens 09/12/2019

Vriendelijke behandeling. Sturen een reactie als je een mailtje stuurt. We kregen korting omdat het voor ons koor was. En, de strikken zijn erg mooi!

J.M. Ruigrok 05/12/2019

Snel geleverd, uitstekende kwaliteit en een hele leuke persoonlijke boodschap!

Mark Mook 22/11/2019

Zeer snelle levering en makkelijk dat het pakketje door de brievenbus past!

Jim 18/11/2019

goede kwaliteit producten en een uitgebreid assortiment

Daan den Hartog 14/11/2019

Mooie kwaliteit strikken, de kleur is zoals op de foto te zien is. Hele snelle service. Het pakketje kwam netjes verpakt door de brievenbus. Ideaal. :)

Ties Evers 13/11/2019

Geweldige vlinderstrik ontvangen!!

Goed optijd geleverd

Strijker 12/11/2019

correct afgeleverd, deze zaak kan ik super aanbevelen

A.J. van der Meijde 09/11/2019

De strik die ik besteld had werd netjes verpakt geleverd, met daarbij nog een persoonlijk kaartje, heel erg leuk!
Goede service voor een prima prijs, waar vind je dat tegenwoordig nog? Volgende keer bestel ik hier zeker weer en ik zal strikkenwinkel.nl zeker aanraden in mijn omgeving.

Jack 05/11/2019

prima product.
snelle levering

jan willem bom 05/11/2019

Snel en correct geleverd
Grote keuze.

Roger 04/11/2019

Absoluut top! Goeie kwaliteit. De website om je look af te stylen. Mooie kleurenoverzicht. Veel keuze en altijd bijpassende items.

Willeke 21/10/2019

perfect, goed en snel

Hans Geurds 09/10/2019

Mooie strik, echt goud kleurig!! Perfect voor de \"Black&Gold\" party!! Volgende dag geleverd zoals gezegd!

Kees 06/10/2019

Mooie strik, strakke prijs, snelle/goede verzending is tezamen 5 sterren.

Alex de K 23/09/2019

Geen, prima service en levering. Leuk persoonlijk kaartje bijgevoegd bij de bestelling.

Frank Geuke 20/09/2019

Netjes en snel verzonden. De 2 strikken zijn precies zoals op de foto en van prima kwaliteit.

Kelly Van der Heijden 28/08/2019

Goede levering en mooi product!

Job de VIsser 26/08/2019

prachtige strik kleur ook heel mooi.

Flora van der Wel. 15/08/2019

prachtige strik,kleur ook heel mooi.
Wil graag meer bestellen het is voor een zang vereniging.

Flora van der Wel. 14/08/2019

Op zondag besteld en dinsdag al in huis. Helemaal optijd voor de bruiloft op vrijdag.TOP

Murwin Algoo 29/07/2019

Prima geholpen door telefoon; Snelle service; tevreden klant!

Chantal van Riesen 25/07/2019

Zeer brede keus, keurig afgeleverd

f.driessen 10/07/2019

Fijne dassen, keurig geleverd!

Wouter 08/07/2019

Zeer tevreden over de snelle en perfecte levering.

Opnieuw is de kleur precies wat we ee van verwacht hadden.

Het is reeds mijn derde strikje dat ik bestelde bij de strikkenwinkel, maar zeker niet het laatste ;-)

Seppe Lanckriet 27/06/2019

Top! Snel geleverd

Gertjan 22/06/2019

Makkelijk gevonden op de site, vlot besteld en geleverd.

Theo 17/06/2019

Snelle levering en goede kwaliteit!

Jouke Groenendal 16/06/2019

Snelle en keurige aflevering

Ria 16/06/2019

Fantastisch product voor scherpe prijs!

Lobbie 14/06/2019

op mijn vraag per e-mail of de ik de juiste kleur pochette bij de stropdas had gekozen werd snel gereageerd. Alles netjes geleverd ik ben blij met m’n aankoop. De das en pochette zijn voor mijn man die deze als vader van de bruid zal dragen!

Marleen 30/04/2019

Snelle levering en perosonlijke touch.

Stuart Stretton 03/04/2019

Mooie kwaliteit en zeer snelle levering.

Anita van den Ende-Geurts 01/04/2019

Alles is naar wens verlopen en er is een mooi product geleverd

Jacques Webbers 17/03/2019

Prima service en snel!

Wil Heussen 18/02/2019

Mooi assortiment, snelle levering en door de brievenbus! Niet meer twijfelen, gewoon hier je strik bestellen!

Webbers 20/01/2019

Leuke en originele strikken gekocht om aan klanten te geven als kerstpresentje.

Suurbier 08/01/2019

Ik moest op het laatste moment nog een strik hebben voor 1 januari. Normaal gezien zou ik deze nooit op tijd hebben gekregen omdat er een weekend tussen zat. En toch zat mijn bestelling keurig in mijn bus. Was heel aangenaam verrast. Top

Patrick Simons 04/01/2019

Makkelijke site, snel besteld en ook snel precies dat geleverd zoals besteld. Gewoon zoals je het wilt hebben van een webshop dus. Top.

Marc 04/01/2019

Snelle levering en een hele mooie kleur en kwaliteit strik. Makkelijk vast te maken.

Jeejee 03/01/2019

Mooie eenvoudige en stijlvolle strik ontvangen met een snelle levering!

Laurent 03/01/2019

Erg snelle en fijne service!

Johan 03/01/2019

Zeer goede service, zelfs in deze drukke periode, bestelling tijdig geleverd!

De Postiljon 30/12/2018

Ik ben zeer tevreden over mijn zending.

Wies Klaassen 28/12/2018

Alles kwam volgens verwachting binnen

Tom van Veen 24/12/2018

Voor een party bestelde ik bij strikkenwinkel.nl een gouden polyester satijn vlinderstrik en vermeldde er bij dat ik die wel binnen een dag nodig had. De volgende dag ontving ik (zonder bijbetaling) een beduidend duurdere gouden zijde strik. Op het bijgevoegde kaartje stond dat ze er voor de veiligheid zelf maar de zijde strik van hadden gemaakt, om er zeker van te zijn dat de zending op tijd zou kunnen aankomen. Top toch?

Chris Kooij 20/12/2018

Goede en deskundige hulp. Duidelijk en snel antwoord over de levering. Goede kwaliteit strik en pochet. Al met al zeer tevreden over de service van strikkenwinkel.nl

Merijn 20/12/2018

Snel verzonden! Heel handig als je net als ik vergeet een strik voor een feest te scoren. Strik paste uiteraard door de brievenbus waardoor ik niet thuis hoefde te zijn. De prijs-kwaliteit was ook heel goed. Ik bestel hier de volgende keer gewoon direct.

Thorsten 12/12/2018

een grote glimlach over zijn verbaasde gezicht... wij hadden vrij laat pas door welk cadeau wij hem konden geven voor zijn Sinterklaas. Volgend weekend gaat hij naar een gala....Black Tie. Spannend dus. Met trots gaat hij de kleding van zijn opa dragen, maar een strik, een zelfstrikker had hij nog niet. laat besteld dus, maar keurig op tijd, snel geleverd. keurig netjes in een prachtig gouden papiertje kreeg hij hem van de Sint. Zijn gala kan al niet meer stuk. Dank voor de goed levering!

yvonne Heemskerk 10/12/2018

Product voldeed geheel aan de verwachting. Snel geleverd, netjes verpakt!

René van der Klink 10/12/2018

Perfecte service. Op de website mode info, geschiedenis, aanwijzingen voor mooi strikken: perfect! Zeer verzorgd.

C 08/12/2018

Goede snelle service!

Floortje Zwart 06/12/2018

Leuke strik gekocht voor een gala feest, een goud kleurige voor de verandering.
Strik werd de volgende dag al geleverd via PostNL, top service!

Christiaan Hop 05/12/2018

Uitgesproken mooi afgewerkte strikjes!!

wim berkelder 04/12/2018

Heel erg tevreden met de zelf te knopen gouden vlinderstrikken. Dit zorgt er namelijk voor dat onze evenementencommissie er straks tijdens het kerstfeest allen even shiny uit zullen zien. De tegoedbon winnen zou ons enorm goed uitkomen, zodat ik voor de heren dezelfde kleur pochets bij kan bestellen. Wij beloven jullie een mooie foto.

Met vriendelijke groet,
Jill Kirsch
Stibbe B.V.

Jill Kirsch 03/12/2018

Prijs kwaliteit verhouding is super. Fijne indeling van de website en gemakkelijk te vinden. Erg blij met het product!
De bezorging was alleen later dan verwacht. Voor vier uur de betaling ontvangen is een vaag begrip waarvan ik geen weet heb. Daarom werd uitgegaan van voor vier uur besteld, morgen in huis. Hierdoor bijna niets aan de bestelling gehad.

Femke 28/11/2018

Ik heb afgelopen week wat besteld en dit kon helaas niet optijd thuis geleverd worden voor mijn feest. Ik heb toen contact opgenomen en ik kon het product ophalen zodra het binnen kwam. Mijn outfit compleet voor mijn feest! Echt super dat dit kon, mijn avond kon niet meer stuk!

Wessel Moerkerk 22/11/2018

Ik ben zeer tevreden met een goed product voor een prima prijs. Toch heb ik één opmerking. Ik had het product op dinsdag 13/11 voor 17:00 besteld en het arriveerde op 17/11. Voor mij nog op tijd, dus geen probleem. Op die dag ontving ik ook andere poststukken met één of meerdere dagen vertraging. Het ziet er dus naar uit dat het probleem niet bij U, maar bij de Post zit.

Alexander Nientker 21/11/2018

Prima service, mooi product en snelle levering.

Bart Velthuizen 18/11/2018

Hele goede service! Mijn bestelling werd door PostNL zonder bericht later geleverd, maar er werd door strikkenwinkel.nl wel binnen een paar minuten op mijn mailtje gereageerd! Top.

Mark van Leeuwen 13/11/2018

Goede en snelle service en levering

Amanda 05/11/2018

Super tevreden over de website bestelling en levering en blij met mijn fantastische strik.

wim cromwijk 24/10/2018

Prima kwaliteit voor de prijs.

Simon 23/10/2018

Snelle levering en pakketjes passen door de brievenbus, dus ook dat is fijn als je last minute nog die laatste touch voor je outfit nodig hebt.

Jelle 21/10/2018

Snelle levering, ziet er heel verzorgd uit en goed product. Beschrijving van hoe te strikken stond op de website.

Han Lovink 20/10/2018

Top geregeld. Volgende dag in huis en snelle reactie klantenservice nav vraag per mail!

Johan Ranke 19/10/2018

Was rap geleverd en goeie kwaliteit!!

Vangelder Michael 16/10/2018

Ik heb een gouden strik gekocht hier bij strikken winkel op een zaterdag en ik had hem dinsdag al binnen! Ik ben zeer te vreden over de kwaliteit en ze hebben een geweldig mooie collectie aan stropdassen en vlinderstrikken om uit te kiezen.

Julian Smith 06/10/2018

Prima prijs, snelle levering en goede kwaliteit. Al met al Top!

Jorn 05/10/2018

Snel geleverd, mooie verpakking en duidelijke instructies (zelfs als je voor het eerst een vlinderdas zelf strikt). Product zelf voelt ook goed aan!

Romain 28/09/2018

Super qualiteit en super snel bezorging

Andreas 25/09/2018

Strikje werd de volgende dag geleverd, zag er exact zo uit als op de foto. Goede kwaliteit strik

Marijn Pool 18/09/2018

Correct en snel !

Frank Tramper 07/09/2018

Gewoon goed en snel, prima winkel

Ad 05/09/2018

Fijne leveringssnelheid, mooie kwaliteit strik

Kleemans 04/09/2018

Pluspunten:
stap 1) Roze strik besteld
stap 2) Feedback via de mail besteld/verzonden
stap 2) Roze strik ontvangen zoals vertoont op website
stap 3) Goede reacties op de bruiloft over strik


minpunt
stap 4) wilt u alstublieft uw ervaring delen (vertellen hoe goed bezig we zijn)

pluspunt
stap 5) onwaarschijnlijk kleine kans op 50 euro shoptegoed... woehoe!

Marc 27/08/2018

Keurige strik, goede kwaliteit en netjes op tijd bezorgd. De kleur moest exact hetzelfde zijn als mijn shirt (Ton sur Ton) en welja: de kleur op de website kwam perfect overeen met de werkelijkheid!

Lennert 27/08/2018

Goede snelle verzending! Duidelijke website.

Iris koper 26/08/2018

Snelle levering van mooie dassen. Mooie kwaliteit en door levering als brievenbuspakketje gewoon in de brievenbus te ontvangen.

Paul 12/08/2018

Snelle levering naar het buitenland!
Binnen 3 dagen hadden wij het keurig verzorgde pakje in huis. Geheel naar onze wens

Gerrit Hosmar 12/08/2018

Zo. Snelle levering en de kleur van de strik en de knopen zijn precies goed bij de rest van mijn pak. Hoe goed.

Ard 09/08/2018

Duidelijke berichtgeving omtrent de bestelde artikel. Mooie product en nette verpakking.

Khing Prasatya 08/08/2018

Snelle service, kwalitatief goede producten

Esmeralda Waaijer 24/07/2018

2 keer een strikje gekocht. Strikjes zijn van goede kwaliteit en werden snel geleverd dus helemaal top.

Steffen 23/07/2018

Snelle levering, prima kwaliteit

Nieswaag 09/07/2018

Goeie winkel. Had binnen 2 dagen mn bestelling binnen. Mooie das waar niks op aan te merken is. Ik kom zeker terug

Daan den Hartog 08/07/2018

Wederom snelle levering en een fantastische vlinderstrik

Ruud van Embden 03/07/2018

materiaal is super en de levering is behoorlijk vlot.

Het materiaal ziet er ook goed uit en is zeer stevig

Richard 01/07/2018

Een prachtig product en prima service.

Frans Goverde 29/06/2018

Zoals altijd zeer tevreden over het geleverde artikel, maar wederom de vraag: kan ik een vlinderstrikje reinigen?

Ruud van Embden 12/06/2018

de vlinderstrik was top voor die prijs en zeker een aanrader voor studenten net als ik met een studiegeld net als ik

kevin 11/06/2018

Snelle levering; mooi product!

H Oostijen 09/06/2018

Alles was echt goed.

Artur 07/06/2018

Prima en snelle service. Mooi product en goed verpakt.

Ina Quaedflieg 05/06/2018

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering. Ook was het product zelf van goede kwaliteit. Ter verbetering zou er een kleine instructie voor het dragen van de strik bijgevoegd kunnen worden, ondat deze op de site niet direct te vinden was.

Dylan Maas 04/06/2018

Alles verlopen volgens afspraak.
Heel snel en goed.

Tom Drenth 03/06/2018

Ik ontving strikken van goede kwaliteit en heb ze met veel plezier kunnen dragen! Snelle service, en veel voorraad. Aanrader dus!

Melvin Vlot 03/06/2018

Heel content van de 10 dassen die we kochten voor ons huwelijk. Goede kwaliteit en super mooie kleur, zalmroze. Snel geleverd.

Inge 31/05/2018

Zeer tevreden. Goede service. Mooie stof, met een subtiel \'glansje\'!

Freek 28/05/2018

Zoals altijd weer tevreden!!

Ruud van Embden 23/05/2018

dank voor de super goede en snelle service

Christiaan Haans 15/05/2018

foto\'s waren duidelijk. lieten goed zien hoe het ook in de werkelijkheid was

Huib Meuwissen 15/05/2018

Keurige en snelle service

Lennert 14/05/2018

Een hele overzichtelijke website en ik had mijn bestelling ook lekker snel binnen. Het bestelde strikje zat netjes in een doosje zodat hij in perfecte staat binnen kwam, helemaal top!!! En dat voor een prima prijs.

Lisa boogaart 11/05/2018

Mooie kleuren, makkelijk in het gebruik en snel geleverd.

RM Vogels 10/05/2018

Prima materiaal, supersnel en keurig via de brievenbus geleverd !

Wim Buts 25/04/2018

De strik is erg mooi maar wel lastig
om te strikken (ondanks de beschrijving)

Margot 18/04/2018

Zeer goede service. Snel en klantvriendelijk.

Bart Esveldt 14/04/2018

Ik vond dat de bestelling erg snel kwam zoals afgesproken en de verpakking was ook super. De kwaliteit van de strik die ik had besteld was super.

emma 12/04/2018

Snelle levering, mooi aanbod met bijpassende accessoires

Hannes Vanderdonckt 07/04/2018

De service was goed heel snel binnen en een goede kwaliteit

Jack Kroon 05/04/2018

Duidelijke website, prima service, snelle levering en een net product tegen een goede prijs. we hadden een TOP avond dankzij de opvallende strikken.

Robbert 03/04/2018

Zeer snelle service en de kwaliteit is hoed van het product wat ik heb aangeschaft. Een ongestrikte strik. Daarbij ook een duidelijk instructie over hoe de strik te strikken.

L barten 29/03/2018

Mijn bestelling werd op tijd bezorgd zoals vermeld stond, alleen zou op de site duidelijker weergegeven kunnen worden voor hoe laat besteld, wanneer in huis. De vlinderdas was van goede kwaliteit en mooi gestrikt. Ideale service voor als je zelf geen vlinderdassen kan strikken. Mijn volgende strik zal ik zeker weer hier bestellen.

Joris 28/03/2018

Mooie collectie, overzichtelijke en informatieve site (ook qua stijladviezen m.n.) , vlotte en adequate verzending.

Hans 22/03/2018

Zeer tevreden. Lage verzendkosten vergeleken met andere leverancier.

Atie 12/03/2018

Uitstekende kwaliteit, schappelijke prijs, en snel geleverd. Twee duimen omhoog van mij.

Leon Bunthof 02/03/2018

Zoals altijd ben ik weer zeer tevreden. Ik zou alleen best graag willen weten of een vlinderstrik te reinigen is?

Ruud van Embden 28/02/2018

Ben zeer tevreden mijn man is een grote fan van vlinderstrikjes we kunnen op de site de mooiste strikjes kiezen.
We komen zeker terug.

Jansje Akkerman 24/02/2018

Ik heb met jullie als webwinkel en hierbij de aanschaf van het door mij gezochte artikel als zeer prettig ervaring. Keuze is zeer groot en gevarieerd. De leverbetrouwbaarheid is heel goed en snel, dus zeer tevreden over alles.

Jos Golsteijn 22/02/2018

Prima winkel. Goede producten en prima levering

Randy 08/02/2018

Vlotte levering. Prima artikelen.

Henry 07/02/2018

Snelle bezorging!
Goede prijs-kwaliteitverhouding!
Handig en op een simpele manier om te doen. De strik heeft de hele dag perfect gezeten. Aanrader!

Martijn Buijk 01/02/2018

Geweldige kwaliteit en verrassend mooi! Een cadeau voor m\'n vriend en hij vind \'m geweldig en mooi!
Bedankt! In de winkels kon in ze nergens vinden!

Melan van der Hout 31/01/2018

Supersnelle service en top kwaliteit strik! Als cadeau gegeven en de ontvanger is er ontzettend blij mee. Top!

M. Boomsma 30/01/2018

Geweldige service en snelle levering

Ferran Bouwman 25/01/2018

Op het laatste moment 12 strikjes nodig voor een Gala , snel besteld.... liep iets niet goed met de credit-card van mij die was verlopen. Gebeld en gelijk geholpen en de bestelling was op tijd. Zeer goede service en hele mooie strikken!!

Robert Boersen 23/01/2018

Uitgebreide keuze aan strikken. Ruime keuze aan betaalmogelijkheden waaronder PayPal. En als klap op de vuurpijl: SUPERSNELLE VERZENDING. Top dus!

Rob 17/01/2018

twee prachtige strikjes voor mijn smoking-kostuum met bijpassende manchetknopen. Ik maak hier goeie sier mee!

karel 14/01/2018

Prima kwaliteit strik en snel in huis.

Sander 12/01/2018

Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit. Top!

Marco 11/01/2018

Tussen bevestiging van overdracht aan de bezorger en werkelijke bezorging zat vier dagen.

Fred Hofstra 10/01/2018

Mooie overzichtelijke website en levering was zelfs tijdens de feestdagen snel

Iris Schuermans 05/01/2018

supersnelle bezorging

Henriette Feenstra 03/01/2018

Snelle reactie op mijn vragen! Daarnaast ook goede prijs kwaliteit verhouding.

Niek 02/01/2018

Zeer tevreden, overzichtelijke website, snel in huis en voor een strikje geen onnodig hoge verzendkosten!

Thomas Korteweg 28/12/2017

De opmaak van de website kan beter, maar de kerstcollectie die jullie speciaal voor de feestdagen hadden ingesteld maakte het zoeken een stuk prettiger dan de andere sites.

Peer Greve 28/12/2017

Perfect volgens afspraak en op tijd

Dries Crama 27/12/2017

Jammer dat de levering niet door de brievenbus werd geleverd terwijl dit wel mogelijk was. Product was snel en netjes

Daan van Gestel 26/12/2017

De blauwe kerst strik was fantastisch. Eens wat anders dan een standaard stroepdas

Erik van den Heuvel 26/12/2017

Snelle service, mooie strik. Ik ben tevreden.

M. Hogenboom 24/12/2017

suppersnelle levering, zelfs in de kerstperiode.

Marco Janse. 24/12/2017

Hele goede kwaliteit vlinderdas.
Het kunnen afstellen en afdoen door de clip is erg handig bij een zelf-strik.

David Woek 22/12/2017

Prima snelle levering

J Fresco 19/12/2017

Heel vlotte levering van een topprodukt.

Met als resultaat een tevreden klant bij !!

Astrid Renkema 19/12/2017

Duidelijke communicatie, snelle levering, goede producten

Stijn Zijtregtop 18/12/2017

Goede service en waar voor je geld.

Theo Herpers 18/12/2017

Goede levering, mooie bretels, precies volgens verwachting.
Duidelijke informatie op de site.

Maarten 17/12/2017

Snelle levering, goede kwaliteit product. Ontzettend tevreden.

J C 17/12/2017

prima

R.H.M. van Baal 16/12/2017

prima strikje, prima site, prima prijs.

Zino Hesen 15/12/2017

Mijn bordeauxrode strik en bretels geven aankomende kerst een extra goed gevoel. We zijn getrouwd in deze kleur en mijn vrouw verras ik er mee! De stof is fantastisch!

Anton 13/12/2017

Er zat een haal in de strik, maar verder top service!

De Zwaan 12/12/2017

Hele goede service. Snelle levering. De strik(bordeaux silk 100%) is waanzinnig!!!

Nard 11/12/2017

Geweldige strik, en goede bezorgservice. Ik kreeg het pakket precies op de goede datum, en met hulp van een video-tutorial op YouTube was ik op de goede weg naar een stijlvolle toevoeging aan mijn nette kleding.

Laurens 11/12/2017

Snelle service,prima levering

Erik Smidt 06/12/2017

Super snellen levering.

Eric Nat 05/12/2017

Ik had op korte termijn rode strikken nodig voor een gala. Voor een heel scherpe prijs snel erg mooie strikken ontvangen. Zeer tevreden!

Thijs van de Mortel 04/12/2017

geen opmerkingen

José Spruijt 04/12/2017

Prima webshop. Ondanks dat ik een foutief adres had opgegeven toch uiteindelijk product ontvangen. Kortom prima support en after-sales.

Rob 02/12/2017

Alles is correct en zeer vlot gegaan.

Koen Swinnen 30/11/2017

Hele snelle service, website is erg gebruikvriendelijk en de kwaliteit van de strikjes zijn onwijs goed.
Echt tevreden met mijn bestellen.

This Beauty Works 30/11/2017

Blij verrast. Nimmer van deze site gehoord. Koppeling met meerdere sites die zeker nog in de toekomst van pas gaan komen.
Levering en communicatie waren perfect.
Geen 5 omdat ik die pas geef wanneer er meer service wordt verleend dan ik zou verwachten.

Marc 29/11/2017

Prima website, prima levering, prima kwaliteit.
Een bedrijf om te onthouden dus!

Arjamusement (Arjan Kruik) 22/11/2017

Snelle levering, helemaal tevreden.

Willem Vleeming 21/11/2017

Maandag 4 strikken besteld voor een 21 dinner en dinsdag al binnen.
Leuk allemaal dezelfde kleur en voor een kleine prijs. Top!

Iwan 20/11/2017

geen - prima snelle levering

A Fockema Andreae 16/11/2017

Snelle en goede service. Helaas was een van de dozen wel een beetje platgedrukt maar inhoud was goed.

Leinse 16/11/2017

zeer goede en duidelijke website met de juiste afbeeldingen zodat het gemakkelijk is om te kiezen wat men nodig heeft.

Arjen van den Tillaar 15/11/2017

Snelle service en goed materiaal

Noeshyn goedegebuur 11/11/2017

Gemakkelijk rap en correct

Dennis Vlerick 06/11/2017

Prima service en vlotte aflevering

Wil Reijs 31/10/2017

beste bowtie die ik ooit gekocht heb ik heb er veel lol mee

mike 29/10/2017

Jullie hebben een ruime collectie en de service is goed. Ik had mijn bestelling al na 3 dagen binnen.

Ledeboer 28/10/2017

Prima strik

Florisi Fonteijn 25/10/2017

Ik was enorm tevreden over de service en de kwaliteit van het product zelf.

Noortje 25/10/2017

Zeer tevreden over de service van strikkenwinkel.nl. Vorige week een strik besteld. Dit bleek de verkeerde kleur te zijn. Deze strik na een vriendelijk telefonisch contact retour gestuurd met het retourformulier en een andere kleur besteld. Hier wordt niet moeilijk over gedaan, Daarnaast is ook de website zeer gebruikersvriendelijk.

Rudy van den Elzen 24/10/2017

Leuke strikjes en niet al te duur. De bezorging was vier dagen vetraagd dankzij Post NL. De reactie op de navraag hierover was nogal een standaard reactie en bood verder geen oplossing.

Paul Beks 15/10/2017

Strikkenwinkel.nl zei:

Beste heer Beks,


 


Hartelijk dank voor uw bestelling en bericht. Het spijt me te horen dat uw bestelling vertraagd is geraakt bij PostNL. In 98% worden de bestellingen netjes de volgende werkdag bezorgd. Erg vervelend dat dat bij u niet het geval was. Mijn excuses hiervoor.


Ondanks de vertraging wens ik u veel plezier met de bestelling.


Graag tot ziens.


De medewerkers van Strikkenwinkel.nl

Topservice!

Evelyne Coorevits 02/10/2017

Artikelen goed en mooi verpakt en snel bezorgd. Top! Beter dan een strik bij Zalando die ik in een plastic zakje geleverd kreeg ;-(

Lambèr 27/09/2017

Vlugge correcte service!

Christiaan Dhuyvetter 21/09/2017

prima product en snelle levering Complimenten

annie Lagarde 19/09/2017

Super snelle levering!

Marije 19/09/2017

Snelle levering, goede service, mooie strikken. Echt een aanrader.

Oskar Van Dierendonck 19/09/2017

Goede service en binnen een dag in huis!

Paula 16/09/2017

Groot assortiment, overzichtelijk, makkelijk en snel.

F. Hagenbeek 09/09/2017

Mooie vlinderdas en bijpassende bretels. Prettig dat op de site een voorstel gegeven wordt mbt zaken die bij elkaar passen.
Snel geleverd. Ik had alleen wel iets meer infor.atie willen hebben over de bestelling. Kreeg nu een mailtje dat ik de bestelling gedaan had en een mail over de verzending. Had hierdoor even de angst dat er niets geleverd zou worden. Een extra mailtje voorafgaand aan de mail over verzending zoals bij de meeste andere webshops had ik prettig gevonden. Vandaar 4 sterren.

Eric 08/09/2017

Fijn bedrijf. Duidelijke website, snelle levering.

Robert 07/09/2017

Prima, goede kwaliteit, snelle levering

Afke Dam 07/09/2017

Mooie strik, tevreden. Enkel jammer dat er op de website wordt beweerd dat je je levering de volgende dag krijgt. Donderdagvoormiddag besteld, echter pas maandag geleverd, te laat voor het trouwfeest van dat weekend.

Nathalie 30/08/2017

Prima bestel proces en bezorging (binnen 24 uur in de brievenbus) en kwaliteit van stropdas en strik zijn gewoon goed. Ruime keuze, fijn dat dit aanbod er is.

Constant 29/08/2017

Snel geleverd, goede kwaliteit...
Gewoon top

Tommy 15/08/2017

Snelle, effectieve service

Dirk 27/07/2017

zeer goede kwaliteit

Ken Wicheler 25/07/2017

Super tevreden (maar ben ik altijd al geweest)

Ruud van Embden 25/07/2017

Super te vreden van de strik! Is een mooie strik en was goed verpakt. Enkel jammer dat DPD geen briefje in de bus had gestoken dat de strik in een afhaalpunt lag. Maar anders heel te vreden!

Demeulemeester 17/07/2017

super goed!!!!

Teresa van Rijn 13/07/2017

Het is een mooie fluwelen vlinderdas, ook de service was snel!

Klaas Verstegen 11/07/2017

Wij konden hier een \'groot\' aantal strikjes bestellen en 2 dagen later hadden we die rond ons nek op ons feest!
Goede kwaliteit voor een mooie prijs! Wij zijn content

Laurien Borms 11/07/2017

Ik heb bij strikkenwinkel.nl een keurige shop ervaring meegemaakt. Ik bestelde maandag voor 16:00 en had het product de volgende dag in perfecte staat in huis.

Maurice 03/07/2017

Goede service! Al meerdere strijken besteld van mooie kwaliteit en bijna altijd volgende dag in huis!

Els 27/06/2017

Goeie, fijne en snelle service. Kwaliteit van de strik is super! Prijs is ook zeer aantrekkelijk.

Lianne Nijkamp 26/06/2017

Strikkenwinkel.nl heeft een uitstekende klantenservice die snel reageert, pakketjes worden snel thuis geleveerd en als je niet thuis bent kun je het pakketje gewoon bij een winkel bij jou in de buurt ophalen.
Een echte aanrader dus!

Lennert Jonker 22/06/2017

super tevreden en enthousiast over deze winkel met ruim aanbod. inmiddels al tal van vrienden en bekenden verteld over deze shop on line.

Marise Vossen 19/06/2017

Topservice en snelle levering. Daarnaast goede prijs / kwaliteitsverhouding

Nick 14/06/2017

Zeer goede zaak. Snel bezorgd en zeer hoge kwaliteit voor een lage prijs.

hans bunt 13/06/2017

Helaas toch niet de volende dag ontvangen terwijl in het op tijd had besteld.
Kwaliteit is super en ziet er zelfs beter uit dan op de foto!

Quentin 12/06/2017

Makkelijk bestellen. Snelle levering. Duidelijke informatie.

Marcel 11/06/2017

Mooie strik, stond goed bij mijn pak voor het eindexamen gala

Rick van tol 11/06/2017

Grote sortering, het strikje wat ik had uitgekozen, zag er prachtig uit. Snelle service, met twee dagen in de brievenbus.

C. Dirks-van der Zee 11/06/2017

Jullie hebben me wel prachtig weten te strikken. Geslaagde gouden zijden strik voor op een golden touch bruiloft. Super goed en snel geleverd.

Henk Kuijt 06/06/2017

Snelle levering en goede producten! Veel positieve reacties gekregen

Ardjan 31/05/2017

Vlotte levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Gerrit Bijl 29/05/2017

Snelle bezorging van een prima product.

Jan van Straten 20/05/2017

Wederom een goede een correcte behandeling van mijn order, snelle levering, mooie artikelen!!

Avanti 17/05/2017

Snelle service en correct geholpen na een incorrecte verzending

Bram Netten 16/05/2017

Vlotte levering. Goede kwaliteit. Goede uitleg gebruik artikel. Verhouding prijs-kwaliteit OK.

Gerrit Bijl 13/05/2017

De bow tie die ik zocht, in de kleur die ik zocht, was makkelijk en snel online te vinden, en de volgende dag al bezorgd. Top!

Koen Hamelink 11/05/2017

Tevreden

Michael 09/05/2017

Snelle levering, duidelijk mails over verloop van de bestelling, kortom prima geregeld!

Robin Cox 04/05/2017

Snelle levering. Kleur komt goed overeen met beschrijving en afbeelding.

Jeroen 03/05/2017

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Thomas 03/05/2017

Mooie strik en bretels binnen gekregen, mooi verpakt in een leuk doosje en paste precies bij het pak wat wij uitgekozen hadden. Wel was het eerst even bekijken hoe precies het strikje om moest, maar gelukkig stond er een duidelijke beschrijving op de site. Verder top!

Yvonne 02/05/2017

Snel, goed en zeker.

Anton Grootendorst 02/05/2017

Zeer tevreden, ontvangen strikken voldeden helemaal aan de verwachtingen! Correcte levering!

Renilde Convents 01/05/2017

Overzichtelijke website gewoon zoek vindt klik en betaal gewoon zoals het zal moeten zijn.

Ik ben helemaal geen persoon voor stropdassen of strikken dus zal dus ook niet weten of de prijs kwaliteit verhouding goed is maar wel is het zo dat de volgende keer als ik ooit nog eens een strik of stropdas nodig heb dit de eerste site is die ik zal bezoeken.

Het pakketje werd snel geleverd met een een beschrijving van hoe je je strik of stropdas strikt en dat is voor leek als mij een goede uitkomst.

Dus conclusie .... Keep up the good work!

Melvin 27/04/2017

Niks, was prima.

Marten Muis 26/04/2017

Mooie vlinderstrik bestelt, was snel binnen. Ik wist eerst niet hoe ik hem om moest doen maar dat stond in het boekje dat erbij zat! Top

Kylan 19/04/2017

Ik ben wederom uitermate tevreden en draag de vlinders met veel plezier in mijn werk (onderhoudsschilder).

Ruud van Embden 18/04/2017

Ik ben zeer tevreden over de service en het assortiment van deze site. Ik krerg mijn pakketje in zeer goede staat en ook nog eens 2 keer verpakt je hoeft niet eens thuis te zijn want ze doen het in de brievenbus stoppen als je er niet bent.

Giovanni den Mulder 17/04/2017

Uitstekende shop. Alles conform afspraak, netjes op tijd bezorgd. Aanrader!

pablo 17/04/2017

Op tijd verzonden. Item precies als verwacht.

Julie Laurey 17/04/2017

Ruime keuze strikken, ook zelfstrikkers, en ze zagen er goed uit. Levering was prima.

Robert 16/04/2017

De kleur is prachtig! Mooier dan ik had verwacht. De stof is mooi en stevig.
Ja ik ben blij met de strik en de bestelling was er snel!

Ine van der Sluis 03/04/2017

Prima geregeld, op tijd in huis en een mooie nieuwe strik!

Hilgeman 02/04/2017

.

c. van raalte 31/03/2017

Mooie zelf strik maar zou betere instructie bij moeten, / video op jullie site.

Maarten Amse 28/03/2017

geen

peter 23/03/2017

Over zwarte grosgrain zelfstrikker: mooie stof met diepe kleur zwart, knoopt fraai. Had liever een overgestikt sluitsysteem gezien dan het haakje, maar dat is eigenlijk alleen een probleem wanneer de das gedragen wordt met een wingtip-kraag (en wie doet dat nou nog?). Als het haakje wordt platgedrukt komt deze ook niet meer los tijdens het strikken.

Strik was netjes verpakt en snel geleverd, prima ervaring.

Christian 21/03/2017

Snelle levering en wel tevreden over het ene product (bretels) en wat minder tevreden over een ander product (vlinderdas).

zeno stobbelaar 10/03/2017

Strikdas is perfect en snel geleverd!

Mohamed 07/03/2017

zeer tevreden

H.F. Pots 14/02/2017

Zeer tevreden, snel, goed en netjes afgeleverd.

Antoon van Ouwerkerk 09/02/2017

Snelle correcte levering en niet duur!

Thuur Lotstra 09/02/2017

Snelle goede service en goede prijs!

Wouter de jonge 08/02/2017

Keurig op tijd bezorgd, mooi product ook.

Mark 06/02/2017

Snelle levering, prima!

Toon 05/02/2017

Ik kan niet anders zeggen... TOP!
Mooie spullen, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.
Zoals het hoort dus!

Jorden Dompeling 02/02/2017

Prima vlinderdasje!

Sophie Jonker 01/02/2017

Prima set bretels voor een prima prijs. Fijn dat zn pakketje door de brievenbus past waardoor je niet een pakketprijs kwijt ben aan verzending. Doordat de verpakking van de bretels net wat aan de grote kant is voor de brievenbus komt deze wel wat beschadigd aan maar niet ten kosten van het product.

Johan Verberck 30/01/2017

Snelle reactie via de mail en snelle levering.
Telefonisch wat moeilijker te bereiken.

Thécla Swinkels 30/01/2017

Geweldig product, Snelle verzending. Product net als op de foto ga zo door!

Enzo van lieshout 26/01/2017

Goede service, strik was op tijd en goed.Alleen jammer dat er geen brutels in de zelfde kleur waren.

Michel 24/01/2017

De vlinderdassen waren top! Goede kwaliteit en ze waren op tijd bezorgd.

Information Builders 23/01/2017

Geweldige service! Snelle levering en uitstekende kwaliteit van het product.

James 23/01/2017

goede overzichtelijke website en snelle levering

Danny Leysma 23/01/2017

Ik ben professioneel muzikant (contrabassist) en strikje gekocht voor mijn akoestisch duo MAIS (www.puurmais.nl). De levering ging razendsnel, heel fijn. Meteen na het eerste optreden heel complimenten over mijn strikje gekregen van medemuzikanten en het publiek (wat een mooie kleur, wat een mooie strik, waar heb je die gekocht?). Ook bij een andere band (Mindy & The Good Vibes Society www.thegoodvibessociety.nl) gaan we nu strikjes kopen van strikkenwinkel.nl want de passen perfect bij ons imago. Ik ben gestrikt door strikkenwinkel.nl !

Maurits Malherbe 22/01/2017

Mooie, uitgebreide selectie. Tweede keer dat ik iets van jullie aanschaf en nu weet ik zeker dat ik terug zal blijven komen

s. Mulder 21/01/2017

We hadden de zijde grijze strik zo binnen. En stond perfect bij het pak! Super blij met deze aankoop.

Milou 15/01/2017

De gebruiksvriendelijke site trok mijn aandacht toen ik op zoek ging naar een strik en bretellen voor het aankomend personeelsfeest van ons bedrijf. Ik vond snel en gemakkelijk naar wat ik op zoek was en plaatste eenvoudig mijn bestelling. Een paar dagen later stak mijn pakketje in de bus. Het geleverde materiaal is van degelijke kwaliteit en ik ben dan ook een zeer tevreden nieuwe klant geworden. Ik bestel zeker nog.

Cauwenbergh Dimitri 15/01/2017

Snel bezorgd en goede kleur. Zeker een aanrader!

Jasper 08/01/2017

Snelle levering, goede communicatie mbt orderverwerking en levering. Net aangleverd en tips voor bevestiging en verzorging. Erg tevreden!

Thom van Mol 07/01/2017

Via strikkenwinkel.nl een vlinderdas besteld voor oud en nieuw. Dag van te voren besteld en mooi op tijd geleverd! Het leukste is nog wel dat ik enorm veel complimenten kreeg over hoe ik er uit zag deze avond!

Geert 06/01/2017

Snelle levering en goede kwaliteit.

Lenneke 04/01/2017

Netjes verpakt, snelle levering, inclusief instructies.

Merijn 02/01/2017

Snelle levering!

Raya Enthoven 02/01/2017

Snelle correcte aflevering.

Els Zeestraten 30/12/2016

Prima strik en netjes op tijd geleverd. Het was een last minute bestelling en 2 uur voor aanvang van het feest mocht ik de strik in ontvangst nemen.

Giem 28/12/2016

Had binnen 1 dag nog een nieuwe strik nodig en deze was gewoon goed op tijd geleverd door de brievenbus, prima strik ook terwijl het niet eens de duurste was! 5/5

Willard 28/12/2016

Snelle levering, mooie strik. Kleur viel zeer bij de ontvanger in de smaak. Was er erg blij mee !

Q.v.d.Harst 27/12/2016

Zeer goed geholpen, ondanks dat het bestelde artikel niet voldoende in voorraad was, heb ik een vergelijkbaar (duurder maar voor dezelfde prijs) artikel ontvangen. Klasse!

Rudy Boone 27/12/2016

Snelle levering en goed kwaliteit.

Jan 27/12/2016

Top service! Snelle levering!

Faissal el Bouazzaoui 26/12/2016

Zeer tevreden over de snelle levering,.

Joke Lof 25/12/2016

Goed en snel geleverd, mooie kwaliteit. Aanrader

Rob 24/12/2016

Zeer snelle service, prima kwaliteit!

Reimering 22/12/2016

Prima kwaliteit van de producten

Pieter Westerink 21/12/2016

Prima service, bestellen ging makkelijk en snel. Product voldoet precies aan de verwachting!

Floris otterman 21/12/2016

Toplevering. Besteld en volgende dag met een mooie strik aan het diner verschenen. Wel wat losse draden weg moeten knippen wat toch iets jammer is, maar overal positief

Bart Bossenbroek 21/12/2016

Jullie levertijd was supersnel en ruim op tijd.
Het strikje was perfect voor de gelegenheid (en voor in de toekomst)
De okergele bretels minder goed daar de rug klip bij wijze van spreke geen \"klik\" zegt bij sluiten wat de 2 voor doen wel.

Jerry van Zummeren 20/12/2016

mooi assortiment,snelle bezorging

I 19/12/2016

Snelle levering en uitstekende informatie over levering

Arnaud 18/12/2016

Helaas was de gouden strik die op voorraad zou zijn uitverkocht. Dit is perfect opgelost doordat er een andere (duurdere)
daarvoor in de plaats is geleverd voor dezelfde prijs.

L.A. Herschberg 15/12/2016

Overzichtelijke website, goede prijs, perfecte kwaliteit en snelle levering. Ik heb geen aanmerkingen.

joep vangeel 14/12/2016

Een nette vlotte afhandeling van mijn bestelliing
Was helemaal top
Ook het product was prima
Ben zeer tevreden
Bedankt

Geert n 13/12/2016

Héél goede bediening, snelle levering, goede kwaliteit

Mélodie 13/12/2016

Perfecte service. Strik ziet er exact hetzelfde uit als op de website en werd geleverd op de beloofde dag! Prijs/kwaliteit is zeer goed.

Mirjam Bijsmans 13/12/2016

Ruime keuze, snelle levering!
Heel goede kwaliteit! Super!

Dejonghe tim 13/12/2016

Waanzinnig snelle levering, en prima in orde allemaal.
Voor herhaling vatbaar!

Jim van Nimwegen 08/12/2016

erg tevreden over de levering en het product. Mogelijk een uitgebreider assortiment van niet vooraf gestrikte strikjes. (Mijn schoonvader wil ze graag zelf strikken.)

Amy Hereijgers 07/12/2016

goede voorlichting over het product en levering goed op tijd ook in deze drukke dagen

anneke den houter 04/12/2016

TOP!!!!

Aartie 04/12/2016

Snelle levering en een zeer fraaie kwaliteit zelfstrik vlinder. Helemaal top!

Gijs-Jan Goes 02/12/2016

Overzichtlijke site en snelle service
Mooi product

Charles schulz 30/11/2016

Overzichtlijke site en snelle service
Mooi product

Charles schulz 30/11/2016

Super gave bow ties! Mooie kwaliteit en makkelijk te bevestigen. En de prijs is natuurlijk super!

Caroline 29/11/2016

snel en efficient

han de leeuwerk 26/11/2016

Snelle bezorgservice, fijne keuze!

Edmund Lodewijks 26/11/2016

Goede kwaliteit, topservice. Mijn feest was geslaagd

Wiebe 24/11/2016

Top service

Dieter 23/11/2016

De strik voldeed aan de verwachtingen, wel jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zat. Wel het strikken van een strik en stropdas. Ik moest nu wel even uitzoeken hoe ik het korter kon maken, pas later zag ik dat er aan de binnenkant kleine openingen zaten, waar het klipje in moest. Ik vond het prettig, dat de kleur van de strik goed overeenkwam met de kleur zoals te zien was op uw site. Verder was de strik netjes verpakt en kan ik deze verpakking weer gebruiken om de strik op te bergen.

J. Smit 20/11/2016

Ik vind strikkenwinkel.nl een geweldige site. Met een breed assortiment aan strikken vond ik meteen wat ik wou kopen. Ik wist alleen eerst niet hoe ik een vlinderdas moest strikken, maar heb dat toen geleerd met een handige tutorial.

Laurens 20/11/2016

Goed product. Op vrijdag besteld zaterdag in huis.

Jeene van der Hoef 11/11/2016

In 1 woord SUPER! Zowel webshop, service, levering, product!

Tineke 09/11/2016

Goede website en snelle levering

Pieter 24/10/2016

Zeer snelle levertijd en deze ook waargemaakt; op eerste gezicht en voor zover beoordeelbaar na één maal gebruik lijken producten van hoogwaardig materiaal vervaardigd (materiaal lijkt volledig te voldoen aan de beschreven productkenmerken); makkelijk bestellen en betalen zonder ingewikkelde onnodige informatieoverdracht.

Erik Weerts 18/10/2016

goede service, goede site, goede kwaliteit...

kees van tilborg 09/10/2016

Snelle levering, goede kwaliteit.

M. Jacobs 29/09/2016

Goeie stropdassen en prima op tijd geleverd. De uiteindelijke kleur en de kleur op het plaatje verschilden helaas wel wat van elkaar.

Heime 27/09/2016

goeie prijs kwaliteit verhouding

frans 21/09/2016

Weinig op te merken. Prima service!

Robert-Jan Bruintjes 21/09/2016

Goeie service! Snel en past door de brievenbus. Zonder verzendkosten was het perfect geweest.

Robert-Jan 19/09/2016

Hele snelle levering zonder extra kosten, echt goed geregeld. Producten top in orde, enige wat nog open staat is een vraag over een product, maar die heb ik op zondag gesteld dus wellicht dat ze daar eerdaags op reageren. Top bedrijf.

Erwin 18/09/2016

Prima service, binnen 24 uur geleverd, gewoon met de post en strik van prima kwaliteit. Helemaal het ventje met de zelfstrikker op James Bond thema feest en met het warme weer na een tijdje los gegooid ;-)

Frans 12/09/2016

Prettige ervaring! Ruime keuze, snelle verzending , goede kwaliteit. Zeker aan te raden om hier te shoppen!

Kevinvda 22/08/2016

Goede en duidelijke website. en een snelle levering van mij bestelling.

Marcel van Roessel 19/07/2016

Keurige dassen, kwaliteit/prijs is zeer goed.

Simonvg 18/07/2016

Een zeer vlotte en correcte levering van een mooi product. Aan te bevelen!

B.M.Boneschansker 15/07/2016

Products look very nice. Quick delivery. Great service!

Anonymous 16/06/2016

De strik van de Strikkenwinkel was hartstrikke snel en in een mooi doosje afgeleverd. Zeker een aanrader als je nog wat unieks nodig hebt voor een feestje!

Thomas Brinkhof 30/05/2016

Zeer mooi strikje van topkwaliteit besteld. goed en snel geleverd.

yves wyffels 27/05/2016

Hele fijne en snelle levering van mijn strik. Het pakketje is keurig door de brievenbus bezorgd. Dankzij jullie service een onvergetelijk gala achter de rug!

Anonymous 24/05/2016

Duidelijke site, makkelijk vindbaar. De indeling in categorieën of in kleur is heel behulpzaam. De sortering is precies goed: .... niet te klein en ook niet zo groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

eduard standaert 16/05/2016

Supersnelle service en prima kwaliteit

Miriam 12/05/2016

Snel geleverd, mooi product. Geheel tevreden mee!

Anonymous 09/05/2016

De bestelling was er al super snel! En het ziet er super goed uit. Bedankt!

Anymouse 21/04/2016

Fantastisch, goede kwaliteit strikje. De kleur is exact zoals het lijkt op de website, fantastisch!

Anonymous 05/04/2016

Zeer goede en snelle levering. Perfect product.

Arie van t Hof 22/03/2016

Service zoals service moet zijn. Snel en duidelijk. Prima!

James 21/03/2016

Heel snelle levering! Bij de strikjes past echter toch wel een kleine gebruiksaanwijzing hoe hem om te doen. ik dacht al dat hij niet goed was tot iemand met ervaring me uitlegde hoe het werkt.

B 16/03/2016

Uitstekende en snelle levering. Kwaliteit van de producten zijn ook erg goed.

Klaas van der Ploeg 04/03/2016

Keurig netjes op tijd en snelle beantwoording Foto was alleen niet heel duidelijk en sluiting was niet mee gefotografeerd, maar optie om om te ruilen/retourneren is aangeboden. Top service dus!

Anonymous 04/02/2016

Mooi strikje! Erg goede kwaliteit, lage prijs en snelle service, ik kom hier zeker nog eens terug!

Olaf 03/02/2016

Prima service en uitstekende prijzen. Bestelde artikelen zijn netjes binnen de afgesproken tijd, in een stevige doos thuisbezorgd. Zeker een reden om in de toekomst nogmaals zaken te doen.

Bart Kools 22/01/2016

Mooi vlinderstrik besteld, snel ontvangen, helemaal top! De mond op mond reclame is al gemaakt. Op naar de volgende bestelling!!

Bert Vollebergh 21/01/2016

Hele mooie strik ik heb hem gebruikt voor gala. Strik is eenvoudig vast te maken, zit goed nergens last van. Hele mooie kleur en een goede prijs. Levering binnen een dag.

Jesper 13/01/2016

TOPSERVICE!! Vorige week door de gladheid bleef de levering uit, maar kwam dit nu door de gladheid of was er een fout gemaakt met de levering. \\Geen probleem we sturen de zending nog een keer want u moet op tijd uw bestelling in huis hebben voor het feest\\\" was de reactie van de klantenservicemedewerker \\\"indien u de bestelling 2 maal ontvangt stuurt u er maar een retour afzender\\\". Inmiddels 2 leveringen ontvangen waarvan 1 retour afzender gestuurd. Bedankt voor deze TOPSERVICE!\"

Anton Hack 11/01/2016

Bedankt voor de de goede service. ik ben zeer tevreden van de levering en goede kwaliteit van de strik. Wens jullie alvast een Gelukkig en vreugdevol 2016.

Antoon Van Hoecke 31/12/2015

Op 23 december bestelde ik om kwart voor vier \'s middags een vlinderstrik. Ondanks de Kerstdrukte werd mijn strik zoals beloofd gewoon de volgende dag bezorgd!

Hans Aarts 31/12/2015

Grote keuze en uiteindelijk 2 mooie strikjes gevonden en besteld. Snelle nette levering en mooie kwaliteit waar ik weer een lange tijd van kan genieten. Een aanrader dus.

Ronald D 30/12/2015

Prima strik, duidelijke instructies voor het strikken en een snelle levering.

Julian Doorten 29/12/2015

Erg veel keuze, goede en snelle service. Prijs/kwaliteit is top! Een aanrader!

Claire Vereecken 28/12/2015

Erg blij met de strikkenwinkel de perfecte uitkomst voor het vinden van kleuren die In gewone winkel niet te vinden Is. Ik slaagde meteen Door de brede assortiment. Veel keus betaalbaar en snelle levering. Ik blijf zeker terugkomen voor toekomstige opdrachten voor mijn koor. Toppiet

I.Burnett 21/12/2015

Bij strikkenwinkel een strik besteld voor het sportgala. Zondag de bestelling gedaan en dinsdag in de brievenbus. Zeer snel allemaal. Helaas was er een strik gestuurd welke je zelf moet strikken, even een belletje en direct werd er alsnog de juiste strik gestuurd. Zeer fijne service. Mijn \\foutieve\\\" strik mocht ik direct retour afzender doen. Top service!\"

Patrick van Marissing 16/12/2015

De site is eenvoudig in gebruik, de levering was bijzonder snel en ik kon een Fashioncheque gebruiken om te betalen. Heel tevreden!

Anonymous 16/12/2015

Snelle levertijd en een mooie strik. Alleen de gaatjes aan de binnenkant rafelen snel als je het haakje eruit haatl, dit zie je verder niet aan de buitenkant. Mooie kleuren van een mooie stof. Ook het niet zelf hoeven strikken is (voor mij) geen overbodige luxe.

erik veldhoen 15/12/2015

Ik werd prima en vriendelijk geholpen. De service is uitstekend (ook wat betreft de betaling) en er is een snelle levering.

Anne-José van Vliet 11/12/2015

Top strik. Goede stof en zit mooi. Snel geleverd door de brievenbus, dus ook geen pakketje afwachten.

Strikvraag 10/12/2015

Snel afgehandeld. Daarnaast gewoon in de brievenbus!

Anonymous 09/12/2015

Dit is de tweede keer dat ik via deze website een strik besteld heb. Strikkenwinkel is voordelig en levert perfecte kwaliteit strikken. Tevens ook nog eens snel thuis bezorgd. Inmiddels al blij met twee strikken

Charley van \'t Leven 08/12/2015

Dit is de tweede keer dat ik via deze website een strik besteld heb. Strikkenwinkel is voordelig en levert perfecte kwaliteit strikken. Tevens ook nog eens snel thuis bezorgd. Inmiddels al blij met twee strikken

Charley van \'t Leven 08/12/2015

Dit is de tweede keer dat ik via deze website een strik besteld heb. Strikkenwinkel is voordelig en levert perfecte kwaliteit strikken. Tevens ook nog eens snel thuis bezorgd. Inmiddels al blij met twee strikken

Charley van \'t Leven 08/12/2015

De webwinkel is klaar en duidelijk opgebouwd. Navigatie is eenvoudig. Afhandeling bestelling en betaling verlopen zeer vlot. Het pakketje wordt afgeleverd zoals voorzien en voldoet volledig aan onze eisen. Wij zijn helemaal tevreden.

Lou 06/12/2015

Bestelde vlinderstrikken werden netjes verpakt, op tijd afgeleverd. Prima product.

Anonymous 02/12/2015

Goede webwinkel. doen precies wat ze zeggen. Mooi zijden vlinderstrikje met bijpassende manchetknopen. binnen 24 uur dus nog net op tijd voor het gala!

Wesselink 12/11/2015

Ze worden erg snel geleverd en zien er kwalitatief goed uit. Toch krijg je vrij snel rafels bij de strikken. Na enkele maanden was mijn voorgaande strik al ietwat vergaan. Assortiment en service is prima!

BoScheermeijer 05/11/2015

De website was gemakkelijk te vinden. Intypen vlinderstrik en daar kwam de link. Bestellen van de vlinderstrik was eenvoudig en de levering was een dag later, keurig in een beschermde enveloppe.

Marc Voorhuis 02/11/2015

Mijn strik besteld en de volgende dag al in huis. Het is een mooie strik en exacte de juiste kleur. Fijn ook dat je passende manchetknopen en bretels er ook direct bij kan uitzoeken.

SvV 10/10/2015

Zeer goede service. Ik meende dat mijn bestelling te laat was binnengekomen. Echter was het toch gewoon netjes op tijd. Ik had diezelfde dag gebeld en ze boden aan om het zonder meer nog een keer op te sturen en over de kosten werd niet gesproken. Ik vind het een top service.

Bas Ferwerda 19/09/2015

Prima kwaliteit geleverd en ook erg snel. Gisteren besteld, vandaag al in huis. Zeer tevreden klant!!

FE te Rotterdam 18/09/2015

Goede kwaliteit strik ontvangen (gebreide strik). Overzichtelijke site, bestelt en prima verpakt de volgende dag al ontvangen, precies op tijd voor de bruiloft. Uitstekend!!

Remy 07/09/2015

Wij waren heel tevreden met de bestelde strik! De strik zag en voelde er kwaliteitsvol uit. Echt een leuk item om mee uit te pakken op een speciale gelegenheid, zoals een huwelijk.

Anonymous 14/08/2015

Hele goede, vlotte en persoonlijke service! Mooie kwaliteit en kleur. Zeker een aanrader. Veel dank!

Edmee 03/08/2015

Overall erg tevreden over de aankoop. - De levering was snel, contact hierover gehad en direct een goede reactie ontvangen. - De kleur kwam overeen met de foto op de site/onze verwachting. - Kwaliteit is niet top, maar goed in vergelijk met de prijs.

Anonymous 18/07/2015

Goedendag, ik heb enorm plezier met de verschillende (kleuren) vlinderstruik. en draag deze in mijn werk (per week een andere kleur), ik ben een onderhoudschilder!!

Ruud van Embden 10/07/2015

Beste Strikkies, het was me een waar genoegen om zaken met jullie te doen : snelle levering, heel mooie verpakking en snel afgehandeld

Spaakie 08/07/2015

Super!! Prachtige strik, volgende dag in huis! Exact dezelfde kleur als op foto!

Claudia 23/06/2015

Ik heb 4x 065 Vlinderstrik lichtgroen zijde aangschaft. De kleur komt goed uit en de glim is heel mooi. Een aanrader!

Anonymous 03/06/2015

Strik is perfecte staat aangekomen en kwam snel binnen. Top!

Anonymous 03/06/2015

Prima kwaliteit, snelle verzending = Prima !!

Anonymous 26/05/2015

Snelle en nette afhandeling. Prima product.

MJ 29/04/2015

Alles prima. Mooie paarse strikjes.

Anonymous 29/04/2015

Via de website een strik besteld, en erg blij met de snelle levering en de kwaliteit van de strik!

Jaap den Ouden 28/04/2015

De service is top! De webshop is overzichtelijk en de kleuromschrijving en foto\'s geven een goed beeld van het product. Ik heb allerlei winkels afgestruind, op zoek naar een stropdas in de juiste kleur, en ben uiteindelijk hier terecht gekomen en geslaagd! (Dat had ik eerder moeten weten...) De stropdas kreeg ik de volgende dag al binnen, heel fijn!

Anonymous 09/04/2015

Mooie strikken, snel bezorgd en keurig verpakt

Cherry 01/04/2015

De strik op kleur met pochet ziet er goed uit alleen ga ik hem pas over ± 4 weken gebruiken, maar de kleur is puik en de kwaliteit prima.

A. Zuurveld 25/03/2015

Goed product en snel geleverd: hoewel ik was vergeten mijn huisnummer op te geven, kreeg ik direct een mailtje daarover zodat het product nog steeds na 1 dag op de deurmat lag! Perfecte service!

timh 23/03/2015

Zeer ruime keuze, snelle en goede levering

Anonymous 16/03/2015

Nadat ik per ongeluk het verkeerde artikel toegestuurd had gekregen, werd binnen 24 uur de goede toegestuurd. Het artikel is mooi van kwaliteit, dus ik ben erg tevreden.

Simone Pardoel 10/03/2015

Prima website! Bezorging was snel (nog op tijd voor m\'n gala), en de strik van prima kwaliteit. Tot nu toe de tweede keer dat ik hier heb besteld en beide keren positieve ervaring!

ErikSteen 10/03/2015

Voortaan weet ik waar ik kwalitatieve vlinderdassen kan kopen.

Unal 25/02/2015

Snelle verzending en prima prijs/kwaliteit verhouding strik! Het was even uitvogelen hoe de strik vast moest maar met een beetje logica geen probleem. Wat mij betreft een aanrader als je snel even een strik nodig bent

Svdveen 18/02/2015

Een super service, de eerste keer dat ik iets bestelde was ik vergeten mijn huisnummer te noteren. Toen ik hierover belde werd er totaal niet moeilijk gedaan en werd er meteen een nieuwe verstuurd, zodat ik alsnog Mijn bestelling op tijd heb ontvangen. Zo kan het dus ook, complimenten!

Anonymous 12/02/2015

Perfecte service. Snelle en correcte levering, erg blij met de bestelling!

Dennis Mooij 30/12/2015

Ik ben erg blij met de service die Strikkenwinkel levert

AW 27/12/2014

Erg mooie strik, snel geleverd in een mooie verpakking. Helemaal top als je het mij vraagt!

Schaapey 22/12/2014

Mooie strik, levertijd volgens afspraak, gaan heel wat tiener feestje mee.

Anonymous 21/12/2014

Wat een goede actie van strikkenwinkel.nl! We hadden snel voor een galafeest een koningsblauw vlinderdasje nodig.Besteld en het was de volgende dag al in huis. 100% zijde, prachtig blauw. Onze feestoutfit was gered. Dank!

Anja 17/12/2014

Prima in orde, op tijd ontvangen

Anonymous 13/12/2014

De strik die we meteen de volgende dag hebben ontvangen ,is erg mooi. Duidelijk strikschema erbij en gemaakt van een hele mooie zijden stof. Mijn zoon zal er zeker prachtig uitzien op zijn galafeest.

Anonymous 08/12/2014

De door mij bestelde vlinderdas werd binnen 1 dag na bestelling keurig geleverd

marc verlooy 06/12/2014

Snelle levering

Anonymous 04/12/2014

Snelle service. De producten zijn de dag na mijn bestelling geleverd. Kwaliteit is goed voor een betaalbare prijs.

Anonymous 01/12/2014

De strikken waren super netjes. Mooi verpakt, kleur super. En meteen daags naderhand in huis. Wij bevelen deze winkel aan aan andere.

Sleenhof 29/11/2014

De vlinderstrik was precies zoals op de website stond. De volgende dag geleverd! Perfect.

W 19/11/2014

Ik ben dik tevreden, de vlinderdas had ik snel in huis en voldoet aan de verwachting die ik had De foto op de website is duidelijk, zodat je goed de vlinderdas kan zien die je wil bestellen Ik kom zeker nog een keer terug om een vlinderdas te bestellen Mvg C. Dijkshoorn

C. Dijkshoorn 12/11/2014

Voor de verjaardag van mijn opa heb ik bretels besteld. De keuze was uitgebreid en heb er aan aantal mooie tussen uit kunnen kiezen. Voor zijn verjaardag had ik 2 dagen van te voren de bretels besteld en ze werden precies op zijn verjaardag aan de deur aangeboden. Mijn opa was er blij mee en draagt ze iedere dag.

Pascal P 23/10/2014

Aanrader

Anonymous 20/10/2014

Top service!!! Klantvriendelijk!!! Snelle Levering!!!

ash 20/10/2014

Voor een bruiloft waar ik ceremoniemeester was had ik een mooie zelfstrik vlinderdas in gedachten. Het kleurenthema van de bruiloft was \\herfst\\\". Via meerdere websites ben ik uiteindelijk bij de strikkenwinkel terecht gekomen. Deze heeft gewoon een groot aanbod én de strik die ik zocht de \\\"rusty\\\". Op het plaatje zag het er al goed uit in het echt was het de kleur nog beter. Ik heb vele complimenten mogen ontvangen! En ook niet onbelangrijk: op tijd besteld en de volgende dag in huis. Top!\"

Charly 14/10/2014

Snelle levering en perfecte kwaliteit.

Anonymous 10/10/2014

Gemakkelijk bestelproces en mijn bestelling lag netjes de volgende dag in mijn brievenbus. Het strikken van de vlinderstrik was erg pittig. De gebruiksaanwijzing die erbij zit is te onduidelijk. Maar met het filmpje op de website is het na veel pogingen toch gelukt. Als je het eenmaal in de vingers hebt stelt het niet veel meer voor.

Chris1979 24/09/2014

Prima snelle afhandeling en per post in huis. Geen onhandige pakketservice, maar gewoon door de brievenbus. Strik lijkt van redelijke kwaliteit. Ik heb ze wel mooier gezien, maar voor de prijs goed. Ga hem met veel plezier dragen.

WvV 22/09/2014

Uitermate tevreden over de aankoop. Betaling verliep vlot, levering op tijd en goede kwaliteit van het strikje. Aanbeveling : vermelden dat de leveringstermijn voor België 3 werkdagen bedraagt ipv 1 dag.

Filip Viaene 22/09/2014

Prima levering, de dag na bestelling in huis. Het bestelde artikel was goed van kleur en materiaal

Sabrina 21/09/2014

Perfecte strik voor een feestje! Een goede prijs-kwaliteit verhouding. En een snelle levering.

William 18/09/2014

Snelle levering!

Anonymous 09/09/2014

Prima service. Snelle levering en mooie kwaliteit strikken, Top!

Anonymous 05/09/2014

Gemakkelijk besteld. Snel geleverd. Goede kwaliteit. Ik ben blij.

Fekke Bakker 29/08/2014

Ik had een feestje maar veel te laat gedacht aan de aanschaf van eens strik. Op de gok bij jullie 1 besteld en volgende dag al netjes in huis. Goede kwaliteit en betaalbaar.

Wouter Dijkman 23/07/2014

De levertijd was niet helemaal zoals beloofd (zondag besteld, donderdag in huis). Gelukkig was het voor mij nog wel op tijd. De mevrouw aan de telefoon was vriendelijk en behulpzaam. En de strik zelf ook erg naar wens.

Kasp 22/07/2014

snelle levering, keurig verpakt mooie kwaliteit strikje, top

Anonymous 15/07/2014

Snelle afhandeling na problemen met de verzending. Een telefoontje was genoeg om de artikelen de volgende dag in huis te hebben

vera sintenie 12/07/2014

Op zaterdag de bestelling geplaatst. En dinsdag ontvangen. Ziet er allemaal perfect uit!

Geurt 08/07/2014

Snelle levering, probleemloos. Strikje ziet er prima uit. Goede kwaliteit. Ik Kom zeker terug voor een nieuwe bestelling!!

TonTon 01/07/2014

Een zeer geslaagd kado, dat goed van pas kwam bij de diploma uitreiking.

y. kortlandt 29/06/2014

Dat ging heel vlot. Mooi heel aangekomen in nette verpakkingsmateriaal.

R 27/06/2014

prima, veel keus, netjes op tijd bezorgd, strikjes konden door de brievenbus, dus geen omkijken naar

Anonymous 17/06/2014

de kleur van de vlinderstrik past precies bij mijn concerttenue. de stof is prima.

Anonymous 02/06/2014

Mijn bestelling werd snel en tot tevredenheid afgehandeld

H.van Rensen 30/05/2014

De strikkenwinkel heeft een grote assortiment, de service is prima. Binnen 2 dagen heb klje bestelde spullen in huis, prijs is prima

Bas Stout 29/05/2014

De strik die ik bij Strikkenwinkel gekocht heb was erg mooi! De kwaliteit van de stof is erg goed en de strik zelf zit goed in elkaar. Ondanks mijn late bestelling, kwam de strik op tijd binnen. Een goede service! Ook zat er een mooi doosje bij om de strik netjes te houden. Deze site is een ware aanrader!

Anonymousje 29/05/2014

In verband met WK had ik op korte termijn een oranje strikje nodig. Na wat gegoogled te hebben kwam ik op deze site. Wat een keuze. Super snelle levering. Ga beslist in de toekomst met mijn man een rustig kijken naar dassen.

karinka 29/05/2014

Het pakketje is goed aangekomen, ongeschonden. de strik is een luxe uitgevoerde, in mooie zijde en diep fuchsia gekleurd, strik. Netjes in een doosje en verpakt in cadeaupapier. Zoals de strik op de site staat afgebeeld zo is hij ook aangekomen.. Helemaal tevreden dus!

Hannelore de Bresser 27/05/2014

Een bedrijf met een zeer goede service. Via internet een zeer mooie vlinderdas gekocht, maar helaas niet bezorgd door de post. Na telefonisch contact werd de das nog een keer opgestuurd en de dag erna bezorgd. Werd zeer prettig te woord gestaan aan de telefoon.

Lilian Habets 23/05/2014

Super blij met m\'n vlinderdas, ziet er mooi uit en is van goede kwaliteit. Top!

B Zegwaard 18/05/2014

Goede prijs/ kwaliteit. Snelle levering. Super

Anonymous 07/05/2014

Prachtige strik, niet duur en optijd thuisbezorgd! Prima service!

Anonymous 03/05/2014

Voor de eerste keer via de site een vlinderstrikje besteld. De strik is direct geleverd in een stevige verpakking. De kwaliteit van de strik is zeer goed. Ik ben heel tevreden en zal zeker niet nalaten opnieuw een artikel te bestellen via deze, voor mij nieuwe site. TOP!

Thorwald 02/05/2014

Super snel geleverd in mooi doosje. Kleur komt overeen met de afbeelding op de website. Hebben we weer een vlinderstrik nodig, dan bestellen we zeker weer.

Jelly 21/04/2014

We zijn zeer tevreden over de strik. Precies de kleur die we wilden, en een mooie kwaliteit.

Anonymous 08/04/2014

Vlotte levering en prima kwaliteit. Gelukkig hebben ze hier nog een beetje keuze in de \'zelfstrikkers\'.

Anonymous 02/04/2014

Eerst telefonisch contact gehad voor nadere info > accuraat en vriendelijk te woord gestaan. Gelijk besteld en snel in goede orde ontvangen en.... ja hoor !! MIJN kleinzoon stal de show tijdens een schoolgala met zijn zijden GOUDKLEURIGE vlinderstrik ( makkelijk te verkleinen). Hij kreeg heel veel complimenten van volwassenen EN zelfs van kinderen. Vele reactie\'s van kinderen : \\Wow wat een mooie strik\\\". Dank je wel Strikkenwinkel!! Een trotse oma en een trotse kleinzoon.

Anonymus 29/03/2014

Super site makkelijk en vooral goede kwaliteit !!

Willem 26/03/2014

Black Tie, maar dan wel natuurlijk handgestrikt. Dinsdag besteld, donderdag in huis. Ruim op tijd voor het diner vrijdag. Prima service prima bow-tie. Thanks, AA

AA 22/02/2014

De bordeaux rode strik die ik voor mijn vriend besteld heb is súpergaaf! We dachten dat we te laat zouden zijn om een strik te bestellen op het laatste moment, maar de strik was op tijd binnen! Goede service en voor een leuke prijs! :D zéker tevreden!

Anonymous 14/02/2014

Ik kocht voor mijn gala van school een rode strik op strikkenwinkel.nl. Ik kreeg hem binnen de beloofde tijd bezorgd. De strik zag er perfect uit, zeker op de avond zelf matchte alles erg goed :) Bedankt!

Anonymous 14/02/2014

Ik heb een paar strikjes besteld. De beste verliep vlot. Het proces is duidelijk en eenvoudig. Verzending binnen één dag en lage verzendkosten. Top!

Marc Maas 07/02/2014

Super service. Snel geleverd. Enige echte adres voor zelfstrikkers van hoge kwaliteit

Anonymous 06/02/2014

Ik had een stik besteld voor mijn vriend. Was veels te laat met een kadotje kopen. gelukkig had ik de strik de volgende dag en mooi ingepakt binnen. Geweldige service!

Anonymous 31/01/2014

Strik besteld, werd de volgende dag geleverd. Bleek van een prima kwaliteit te zijn. Aanbevolen!

Gee 20/01/2014

Een enorm aanbod van artikelen en bestellingen worden zeer snel geleverd. Uitstekende webshop en service!

J. van Dienst 14/01/2014

Prima aanbod, mooie strik, keurige levertijd!

Anonymous 14/01/2014

Mijn vriend was zeer blij met dit cadeau. Ik heb hem dit met kerstmis gegeven, aangezien hij al lang op zoek was naar een zelfstrikker. Met nieuwjaar heeft hij dit direct gedragen. De instructies die erbij zaten waren ook handig!

Charlotte_ 02/01/2014

Ik heb niets te melden. Ik bestelde en het werd keurig op tijd geleverd, ondanks de Kerstdrukte. En bij het Kerstdiner was ik het Heertje! Merci!

K. B. van der Burg 02/01/2014

Zeer snelle service, en kwaliteit zoals verwacht

Willemiena De Jong/Hoogendoorn 02/01/2014

Prima en snelle service!

Anonymous 30/12/2014

Ik kan maar 1!!!!!! Zeggen geweldige service , snel en zeer professioneel dus top.grt Wal.

Van den bosch 28/12/2013

De strik voldeed volledig aan de verwachting. Levering was prima in orde, snel en correct. Kortom, goed voor elkaar!

Anonymous 27/12/2013

Snelle en correct levering.

Bob Velthuis 27/12/2013

Snelle levering, precies wat ik zocht!

Anonymous 26/12/2013

Super snel geleverd en prima kwaliteit. Volgende keer graag weer.

DJvM 26/12/2013

De foto\'s en omschrijvingen zijn duidelijk, dus geen verrassingen. Ook de prijzen zijn zeker de helft lager of meer in vergelijking met de winkelprijs. Ook snelle service zoals beloofd, zeker voor herhaling vatbaar.

Mverha 24/12/2013

snelle en directe levering, correcte informatie

Rene Nolen 24/12/2013

Een prachtige strik van een erg mooi materiaal. kort gezegd: comfortabel, opvallend en mooi

Dany 24/12/2013

Bedankt voor de goede service en snelle levering.

Gilbert 23/12/2013

Een strik binnen 1 dag in huis. uitstekende service. Ga vooral zo door!

Beaufort 18/12/2013

Voor ons koor nieuwe vlinderstikken besteld voor de heren. Bestelling prima verlopen en produktwwergave op site overeenkomstig de werkelijkheid.

Meezingkoor SanGdoel 16/12/2013

Opzoek naar een accessoire en gelijk geslaagd bij strikkenwinkel! Veel keus voor een goede prijs. Maandag besteld en de volgende dag al in huis. Hier ga ik nog eens iets bestellen! Aanrader

RM 15/12/2013

Duidelijke site, snelle levering en goede kwaliteit. Overall zeer positief en zeker voor herhaling vatbaar

Anonymous 15/12/2013

Ik ben erg tevreden over de snelle levering en de goede kwaliteit van het product.

Anonymous 10/12/2013

Beste lezer, Het product dat ik heb ontvangen is perfect. Dus uw producten zijn helemaal goed. Wat ik als tip zou willen meegeven, is dat het prettig zou zijn als u meer inzage zou geven wat betreft de levering van een bestelling. Met vriendelijke groet, Siebe de Roest

Anonymous 04/12/2013

Goede service en mooi product. Uitstekende ervaring.

s. smit 29/11/2013

Alles prima verlopen. Snelle levering.

J. Kraak 20/11/2013

In verschillende winkels gekeken, maar géén blauw vlinderstrikje te vinden voor het nieuwe costuum van mijn man, totdat ik ging zoeken op internet en mijn oog op de strikkenwinkel viel. Geen twijfel, maar direct besteld en , wat geweldig, de volgende dag al in huis!!!!!!! Precies de juiste kleur, alle lof.

Anna 11/11/2013

Snel, prima service en goede kwaliteit/prijsverhouding.

ad 07/11/2013

Bestelling keurig op tijd afgeleverd. Kwaliteit boven verwachting en die was al niet laag. Ook in mooie verpakking.

Hans1 17/10/2013

Onlangs heb ik voor een feestje vlinderdassen en manchetknopen besteld. Ik had het druk met het regelen van alles voor dat feest waardoor ik pas op de dag voor het feest pas heb kunnen bellen dat ik nog niets had ontvangen. De fout bleek bij mij te liggen

Germaine von Bannisseht 15/10/2013

Prima vlotte levering van gevraagde artikelen. Netjes in losse doosjes verpakt. Alles zat samen in één pakket wat mij wel doet afvragen waarom per stuk dan nog 1,- verzendkosten te betalen. Mvg, penningmeester Honsels Harmonie

PenningmeesterHH 14/10/2013

Bezorging duurde een dag langer dan gepland, verder wel snel en een redelijke prijs.

Anonymous 03/10/2013

Uitstekende service. Heb een strik en pochet besteld op de site stond dat de kleuren vrijwel volledig overeen komen. Was niet teleurgesteld. Kleur kwam 1 op 1 over. En binnen een dag binnen. Zo kom je afspraken na. Zal het zeker niet nalaten om anderen te wijzen op deze site. Heb nu 2 keer besteld en 2 keer tevreden. Op naar de 3e bestelling!

Jimmy 06/09/2013

Zeer goede service, verzenden en verpakking prima in orde Bestel gerust het is meer dan de moeite waard!

Anonymous 08/08/2013

Beste Strikkenwinkel, Na het bezoeken van verschillende sites, kwam ik toch op jullie site de groene vlinderstrik tegen, die precies paste bij de kleur van de jurk van mijn vrouw. De levertijd was iets langer dan normaal vanwege de vakantietijd, stond op de site. Maar ruim voor de afgesproken levertermijn, lag de strik in de brievenbus.

Anonymous 06/08/2013

Snelle levering en goede kwaliteit en zeker niet te duur Bedankt!

Anonymous 04/07/2013

Zeer snelle verwerking en hele mooie kwaliteit strik, stijlvol, erg blij mee!

Anonymous 02/07/2013

Prima kwaliteit, snelle levering, kortom, tot de volgende keer !

De Grapjurk kledingverhuur/straattheater 30/06/2013

Prachtige frisse strikken én snelle levering. Complimenten alom over m\'n nieuwe strikken. Ego-boost :) Het enige dat mist is een duidelijke knoopinstructie of een koppeling op de site naar een YouTube filmpje of zo. Een qr code of app voor knoopinstructies is ook handig. Verder superblij met de strakke moderne strikken.

Guillaume 05/06/2013

Zeer goede service, Nadat ik 2 strikjes en dito pochet had besteld en deze na 3 dagen nog niet binnen waren, kreeg ik zonder problemen een nieuwe set opgestuurd, welke er de volgende dag al waren! Zodat ik toch nog in de juiste kleuren op de bruiloft kon verschijnen. Goede service

Anonymous 04/06/2013

Prima kwaliteit dassen tegen een nette prijs. Levertijd zoals aangegeven, nette bezorging.

Nic van Kooten 12/05/2013

Ik voel mij op een prettige manier gestrikt!

H.Nuijten 29/04/2013

Prima geregeld, snel en goede kwaliteit.

Joopn 26/04/2013

Uitstekende service, je krijgt wat je verwacht. Enige minpuntje is het feit dat de verzendkosten 1 euro zijn, daar veel webshops gratis verzenden.

Anonymous 20/04/2013

Voor het Swaree in Blerick heb ik een strik besteld in de kleur violet. De strik is perfect tijdig afgeleverd en was verpakt in een mooi doosje. De strikkenwinkel is een aanrader voor iedereen. Volgend jaar weer een ander kleurtje.

Bart Vercoulen 29/01/2013

ben zeer tevreden, besteld en op tijd binnen gekregen in een mooie verpakking

Anton 24/01/2013

De beste stropdassen winkel on line we gaan vanaf nu al onze bedrijfsstropdassen hier bestellen beste prijs kwaliteit en services

Iwan Liem 24/01/2013

Heel tevreden! Ecth, als ik ooit nog eens een strik nodig heb, koop ik hem bij jullie. Groetjes, Anna

anna 19/01/2013

super snelle service en een hele goede kwaliteit

priscilla van oorschot 05/01/2013

Prachtige dasjes die uitstekend bij mijn twee smokings passen. Snelle bezorging en keurig verpakt.

Maurice 03/01/2013

Prachtige strik (zelfstrikker), snelle verzending. Geheel tevreden.

C.J.J. Schmidt 03/01/2013

Prima, snel goed e goedkoop wat wil je nog meer. Hier mag een strikje om! Groet Jos van Zaanen

Jos van Zaanen 02/01/2013

Uitstekende en dus overzichtelijke website met zeer ruime keus. Bestelling afgeverd zoals afgesproken.Prima kwaliteit/prijsverhoiuding. Bij een volgende gelegenheid kijk ik eerst op deze website.

Henk Jacobs 28/12/2012

Ik heb de zijde, navy strik gekocht voor een kerstdiner en ben hartstikke tevreden. Het was zeer snel (de volgende dag al) bezorgd en van zeer goede kwaliteit. Hartelijk dank!

Franklin Telwin 28/12/2012

Ik heb hier laatst mijn eerste strik gekocht voor kerst. De strik is van erg goede en mooie kwaliteit tegen een redelijke prijs, en maakte mijn kerst outfit perfect. De levering was verder snel, goed én met goedkope verzendkosten, dus zal ik de volgende keer hier zeker weer een strik bestellen. De keuze is reuze!

Luimes 27/12/2012

Had het strikje nodig om op een galafeest te spelen met de band. Snel geleverd. Goede kwaliteit. In langte verstelbaar. Geoefend op een fles om te strikken (via you-tube filmpje). Strikken was maar een keer nodig omdat er een haakje aan de strik zit.

Edward 22/12/2012

prima service en klantgericht!

van der klauw 18/12/2012

prima en snel geleverd, prima product

Therese Heine 13/12/2012

correcte snelle levering. Prima verpakt. Met voorbeeld tekening (een video is handiger en op te zoeken via internet)

M. Post 19/11/2012

Fijne strik en een hele goede service ga vooral zo door. met vriendelijke groet Dhr van Elten

van Elten 08/11/2012

PERFEKTE LEVERING VAN EEN UITSTEKEND PRODUKT.

J.E.van der Lugt 15/10/2012

Ma t/m Vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis.
Niet tevreden? Je mag je bestelling binnen 30 dagen retourneren.
De vlinderdassen specialist in grote aantallen.

Betaal veilig online

×